Forum Estates verwerft winkelcentrum Maaswijk in Spijkenisse

0

Forum Estates heeft winkelcentrum Maaswijk in Spijkenisse middels een aandelentransactie verworven van joint venture Winkelcentrum Maaswijk te Spijkenisse B.V. Het joint venture bestaat uit Dreef Beheer B.V. en Segesta Vastgoed B.V.

Het wijkwinkelcentrum ligt aan de Hadewychplaats in Spijkenisse. Het winkelcentrum heeft een totale oppervlakte van 7.100 m² winkelruimte verdeeld over twee supermarkten (Jumbo en Lidl) en twintig overige winkels, verhuurd aan zowel landelijke ketens als Kruidvat, Zeeman, Shoeby als lokale retailers. Het naastgelegen gezondheidscentrum maakt ook onderdeel uit van deze transactie.

CBRE adviseerde in samenwerking met Brickstone de verkoper in deze transactie. Koper Forum Estates werd geadviseerd Stibbe en SGS.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?