Schuberg Philis huurt kantoorruimte in het Adriaan Volkerhuis te Rotterdam

0

AroundTown heeft per 1 april 2022 een langjarige huurovereenkomst gesloten met Schuberg Philis voor de huur van ca. 1.110 m² kantoorruimte gelegen op de 12e verdieping van het kantoorgebouw “Adriaan Volkerhuis”, plaatselijk bekend als Oostmaaslaan 59-71 te Rotterdam alsmede 25 parkeerplaatsen in de naast het gebouw gelegen parkeergarage.

Schuberg Philis is een Nederlands IT-bedrijf dat zich richt op de ‘mission critical’ trajecten, in omgevingen die essentieel zijn voor de business van hun klanten. Schuberg Philis bestaat 20 jaar en er zijn momenteel meer dan 400 personen werkzaam.

Het Adriaan Volkerhuis betreft een ontwerp van de architect Huig Maaskant en is opgeleverd in 1973. Het unieke gebouw is gelegen in Kralingen en diende voorheen als het hoofdkantoor van Volker Stevin welke in 1854 is opgericht door Adriaan Volker. In totaal behelst het gebouw ca. 17.500 m² v.v.o. kantoorruimte en beschikt het over een ruime parkeergarage naast het gebouw.
Met de komst van Schuberg Philis is na eerdere succesvolle transacties nog slechts ca. 500 m² kantoorruimte in het gebouw beschikbaar.

Bij de totstandkoming van deze transactie werd verhuurder begeleid door BRiQ real estate B.V. Huurder werd bijgestaan door NL real estate.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?