Savills kondigt tweede podcastseizoen ‘No Stone Unturned’ aan

0

Na een succesvol eerste seizoen van de Savills podcast ‘De Onderste Steen’ is Charlotte Harmsen (Marketing & Business Development Manager) wederom de studio ingedoken voor de opnames van het Engelstalige tweede seizoen ‘No Stone Unturned’.

In deze 8 afleveringen durende serie neemt Charlotte je mee in de ESG-ontwikkelingen die momenteel plaatsvinden in de Nederlandse vastgoedmarkt. Elke aflevering schuift er een verrassende expert aan – van beleggers tot architecten en van fund managers tot legal counsels. Met topsprekers van dé grootste spelers uit de Nederlandse vastgoedmarkt: NSI, CBRE IM, Intospace, Unispace, AM, DGBC, EDGE en 100 Months to Change. Zij zullen je op de hoogte brengen van de laatste ESG-trends, maar presenteren ook uitdagingen waar men op dit moment mee te kampen heeft.

Daarnaast horen we in elke aflevering ook experts van Savills aan het woord tijdens de rubrieken ’Savills Stand Out Statistic’ en ‘ESG Insight’, waaronder Iris Kampers, Senior ESG adviseur bij Savills in Nederland.

Tijdens elke aflevering wordt één specifiek ESG-onderwerp uitgelicht, zoals impact investing, gezondheid & welzijn, mobiliteit en certificering. We geven antwoord op vragen als ‘Hoe kijken internationale beleggers naar impact investing in Nederland?’ en ‘Hoe zorgen Nederlandse architecten ervoor dat hun creaties de sociale component van ESG volledig omarmen?’.

Het belooft weer een mooi seizoen te worden waarin de belangrijkste ESG-thema’s aan bod zullen komen en waarmee we de luisteraars kunnen informeren maar bovenal inspireren! De eerste aflevering komt online in april.

Luister de trailer hier.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?