Reinoud Plantenga naar Colliers Capital Markets

0

Op 1 mei start Reinoud Plantenga als Director Capital Markets bij Colliers. Hij gaat het kantorenteam versterken in heel Nederland.

Plantenga heeft veel ervaring met vastgoedtransacties en asset management, van klein tot groot in binnen- en buitenland. Hij was tot voor kort Managing Director van de Duitse vermogensbeheerder HIH Invest Real Estate Benelux. Voor Zuid-Koreaanse investeerders begeleidde hij recent onder andere de aankoop van EDGE Amsterdam West en het distributiecentrum van Zalando in Bleiswijk.

Eerder was Plantenga Director Investment Management bij IVG en TRIUVA, het huidige Patrizia. Aan het begin van zijn carrière werkte hij bij Boer Hartog Hooft, dat in 2010 werd overgenomen door Colliers.

“Wij zijn blij met de terugkeer van Reinoud en daarmee zijn brede kennis en ruime ervaring,” zegt Dré van Leeuwen, Executive Director Markets. “Reinoud is een perfecte match voor ons team en zijn komst past bij de groeiambities van onze afdeling Capital Markets.”

“Ik kijk ernaar uit om bij Colliers aan de slag te gaan en oude én nieuwe opdrachtgevers uit binnen- en buitenland te adviseren over aan- en verkopen,” zegt Plantenga. “Mijn ervaring past goed bij dit ambitieuze en zeer gedreven bedrijf.”

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?