Marijn Dekker nieuwe City Leader CBRE Utrecht

0

Per 1 april is Marijn Dekker aangesteld als City Leader Utrecht bij CBRE. Hij wordt verantwoordelijk voor het regiokantoor Utrecht en gaat leidinggeven aan het multidisciplinaire team. Met een uitgebreide achtergrond in diverse functies in de vastgoedsector, neemt hij de nodige kennis en ervaring mee.

De afgelopen acht jaar was Dekker binnen TBI Holdings eindverantwoordelijke voor de Huisvesting van alle onderdelen van het concern en het strategisch management van de daarbij behorende portefeuille. Daarvoor heeft hij diverse leidinggevende posities vervuld bij projectontwikkelaars, zowel in Nederland als in Duitsland en heeft hij gewerkt als strategisch huisvestingsadviseur. Zijn studie Economische Geografie heeft hij doorlopen aan de Universiteit Utrecht.

Michiel de Bruin, Top City Leader bij CBRE: “We zijn enorm blij met de komst van Marijn. Door zijn ruime ervaring in verschillende vastgoedfuncties brengt hij veel relevante kennis van de markt en een uitgebreid netwerk mee. Deze versterking vormt onderdeel van onze strategie om verder te groeien in de regio Utrecht. De komende periode verwachten we het Utrechtse team nog verder uit te breiden.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?