Brightech Detacheringen huurt kantoorruimte op Maastricht-Airport

0

Op korte termijn zal Brightech Detacheringen hun intrek gaan nemen in het kantoorgebouw gelegen aan de Amerikalaan 2 – 6 te Maastricht-Airport.

Op de begane grond krijgt Brightech de beschikking over circa 250 m² kantoorruimte. Brightech is hét detacheringsbureau in Limburg voor technisch personeel. Bij Brightech staat de mens, persoonlijke aanpak en het netwerk aan toonaangevende opdrachtgevers voorop.

Het moderne en representatieve kantoorgebouw is gelegen op een goed bereikbare zichtlocatie, op de hoek van de Europalaan en Amerikalaan. Andere huurders in het gebouw zijn onder andere s. Oliver Benelux en PNO Consultants.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhurende partij.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?