Proteno GmbH opent eerste fysieke winkel in Nederland en kiest voor Leidsche Rijn Centrum

0

Proteno GmbH, een Duitse winkel in gezondheids- en revalidatiehulpmiddelen, heeft een meerjarige huurovereenkomst gesloten met a.s.r. real estate namens Shopping Centre LRC B.V voor de huur van ca. 115 m² winkelruimte aan de Londenstraat 3C in Leidsche Rijn Centrum in Utrecht. Met de komst van Proteno GmbH draagt Leidsche Rijn Centrum bij aan de diversiteit van het winkelaanbod.

Leidsche Rijn Centrum is een woon-, werk-, en winkelgebied gelegen in het stadscentrum van Leidsche Rijn met een totale oppervlakte van circa 40.000 m² aan winkelruimte. In de aankomende drie jaar worden in dit gebied 3.500 woningen bijgebouwd. De goede bereikbaarheid met eigen trein- en busstation en ligging langs de A2 zijn belangrijke factoren voor Proteno GmbH om voor Leidsche Rijn Centrum te kiezen.

Met de vestiging van Proteno GmbH in Leidsche Rijn Centrum opent de voormalige e-shop haar eerste fysieke winkel in Nederland. Naar verwachting zal de winkel rond half mei opengaan voor publiek.

A.s.r. real estate werd in deze transactie geadviseerd door CBRE.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?