Nieuwe huurders voor bedrijfscomplex in Vriezenveen

0

Het voormalige bedrijfscomplex van Waterschap Vechtstromen aan de Nijverheidsweg 5 in Vriezenveen is recent verkocht aan een particuliere belegger. Boers & Lem mocht namens de nieuwe eigenaar de verhuur oppakken. Binnen afzienbare tijd is het complex volledig verhuurd.

Het complex is door Waterschap Vechtstromen vanuit strategisch oogpunt verkocht. Het Waterschap herverdeelt de medewerkers van deze locatie over andere bestaande vestigingen in de nabije omgeving.

Multifunctioneel complex
Op bedrijventerrein ‘Weitzelpoort’ in Vriezenveen ligt het bedrijfscomplex op een perceel van 9.300 m². Het bestaat uit een hoofdgebouw met bedrijfsruimtes en kantoren en een tweede separate bedrijfsruimte met opslagplaats.

Binnen afzienbare tijd is het bedrijfscomplex langjarig verhuurd aan Store Management Group en VA-Tyre.

Hoofdgebouw van het complex
Store Management Group (SMG) huurt het hoofdgebouw dat bestaat uit diverse bedrijfsruimtes en kantoren. Het heeft een totale oppervlakte van circa 2.050 m².

SMG ontwerpt, begeleidt en voert projecten uit op het gebied van projectmanagement, winkelinterieur, installatietechniek en afbouw van winkels, kantoren en bedrijfspanden.

De ruimte op het oude adres werd te klein en het bedrijf kan zich vanaf de nieuwe locatie verder ontwikkelen.

Separate bedrijfsruimte
Door groeiende activiteiten zocht bandengroothandel VA-Tyre extra opslagruimte. Bij voorkeur in de buurt van het huidige adres Nijverheidsweg 6B. De separate bedrijfsruimte van het complex, met een oppervlakte van circa 960 m2, bevindt zich aan de overkant van VA-Tyre. Toen de ruimte in de verhuur kwam, was de deal snel gesloten.

Barry Seelen en Koen van de Riet van Boers & Lem Almelo mochten namens de verkoper deze transactie begeleiden.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?