RVE koopt twee kavels voor LAYERS in Haarlem en Raamsdonksveer

0

RVE breidt haar LAYERS bedrijfshuisvestingconcept uit met de aankoop van twee kavels. De twee kavels van totaal ruim 11.500 m² bevinden zich in Haarlem en Raamsdonksveer. Hiermee heeft RVE inmiddels zeven LAYERS locatie geopend.

Het perceel van 6.015 m² in Haarlem ligt in het bedrijvengebied Waardepolder. RVE gaat hier 38 unieke bedrijfsunits realiseren, variërend van 126 tot 304 m². Op het perceel van 5.500 m² in Raamsdonksveer op het industrieterrein Dombosch, worden 44 unieke bedrijfsunits gerealiseerd. Alle units worden verkocht.

RVE is bezig met het ontwikkelen van bedrijfsunits door het hele land. Op dit moment zijn ze te vinden in Aalsmeer, Lijnen, Dordrecht, Raamsdonksveer, Amsterdam en twee locaties in Haarlem. “Layers speelt in op de sterk groeiende behoefte aan kwalitatief hoogwaardige bedrijfsruimte voor een divers aantal gebruikers” zegt Roderick Kuitert, Associate Director MidCap Investmenst bij Colliers. Max van Eck, founder van RVE zegt hierover: “LAYERS heeft een sterke groeiambitie en wij verwachten komende periode nog vijf nieuwe locaties toe te voegen. Wij merken dat gebruikers grote behoefte hebben aan bedrijfsruimte waar zowel kwaliteit als duurzaamheid hoog in het vaandel staat”.

RVE is bij de aankoop van de kavels in Haarlem en Raamsdonksveer bijgestaan door Colliers.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?