Maple Group B.V. breidt uit in Rotterdam

0

Maple Group B.V., een samenstelling van Qargo Packers, Snoeck Services, Unilash en Van Veelen Industriële Verpakkingen, is sinds 1949 al gevestigd in het Rotterdamse Havengebied en krijgt met ruim 22.000 m² aan bedrijfsruimte, kantoor en terrein ruimte om verder te groeien.

De Maple Group heeft met Greenport Rotterdam hiervoor een langjarige huurovereenkomst gesloten waarbij de bestaande ruimte van ca. 2.300 m² wordt uitgebreid met een nieuw te bouwen warehouse en kantoor van ruim 7.700 m². Tevens krijgt Maple Group de beschikking over ruim 12.000 m² terrein op het complex van Greenport Rotterdam.

De Maple Group is opgebouwd uit 4 oersterke bedrijven. Qargo Packers en Van Veelen Industriële Verpakkingen, experts binnen de industriële verpakkingsindustrie. Plus Snoeck Services en Unilash gespecialiseerd in het vastzetten van break bulk-en projectlading in containers en aan boord van zeeschepen. Hiermee is één van de grootste bedrijven in de sector gecreëerd. De Maple Group opereert zowel in Nederland (Rotterdam en Schiphol) als België (Antwerpen).

Greenport Rotterdam is in de afgelopen jaren getransformeerd tot een hoogwaardig maritiem service en onderhoudscomplex gelegen op een centrale locatie in Rotterdamse haven en staat in directe verbinding met zee en achterland. Op het complex zijn naast de Maple Group ook HEBO Maritiemservice, Damen Shiprepair, NKT Cables, Rijkswaterstaat, IHC en SupTech gevestigd. Greenport Rotterdam is een herontwikkeling van Landmark Europe, een vooruitstrevende vastgoedinvesteerder met de Rotterdamse haven als kerngebied.

De Maple Group is bij de totstandkoming van deze transactie geadviseerd door BrainStone (technisch) en Schaap Advocaten Notarissen (juridisch). Greenport Rotterdam werd geadviseerd door BRiQ real estate.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?