WE Fashion verlengt huurovereenkomst en breidt winkel uit in Nijmegen

0

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, heeft namens verhuurder CBRE Investment Management en in collegiale samenwerking met CBRE Nederland, de heronderhandeling begeleid.

WE Fashion heeft de huidige huurovereenkomst voor de winkel op Burchtstraat 3 in Nijmegen langjarig verlengd. Vanaf 1 april 2022 betrekt WE bovendien de naastgelegen winkelunit op Burchtstraat 3b en vergroot hiermee de winkel met 85 m². Met deze uitbreiding huurt WE Fashion op deze locatie een totaal winkeloppervlak van ca. 1.600 m² V.V.O..

In 1998 opende WE Fashion de eerste WE store in Nederland met in 2009 de winkel in de Burchtstraat in Nijmegen. Sindsdien is de WE een van de niet meer weg te denken ankers in het straatbeeld van Nijmegen.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?