Schlumberger Petroleum Services huurt 2.000 m² kantoorruimte in Haagsche Hof

0

Schlumberger Petroleum Services actief in de olie industrie heeft opnieuw een langjarige huurovereenkomst gesloten met Swiss Life Asset Managers voor de huur van 2.000 m2 kantoorruimte en 45 parkeerplaatsen in kantoorgebouw Haagsche Hof. Haagsche Hof is gelegen aan de Parkstraat 83 in het centrum van Den Haag.

Gebouw Haagsche Hof heeft een totale oppervlakte van circa 10.000 m² kantoorruimte verdeeld over 4 verdiepingen alsmede een tuinverdieping. Het gebouw beschikt over energielabel A+. Onder het gebouw is een tweelaags parkeergarage gelegen.

Swiss Life Asset Managers werd in deze transactie geadviseerd door CBRE. Schlumberger B.V. werd bijgestaan door Nadorp Bedrijfsmakelaars.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?