Open32 en Valentino breiden uit in HEUVEL Eindhoven

0

Open32, dé multibrand fashionstore van Nederland heeft de huurovereenkomst in het grootste overdekte winkelcentrum van Eindhoven, HEUVEL Eindhoven, langjarig verlengd en uitgebreid van ruim 320 m² naar circa 500 m². De winkel ligt tegenover de H&M, dé flagshipstore van Eindhoven.

Ook cadeau- en kunstwinkel Valentino sloot een nieuwe huurovereenkomst in HEUVEL Eindhoven voor de huur van een nieuwe, grotere winkel met een oppervlak van ruim 120 m², waarin het hogere segment met luxeproducten verder is uitgebreid.

De HEUVEL gecertificeerd met duurzaamheidscertificaat BREAM-NL Outstanding, heeft een totale omvang van ruim 100.000 m² verdeeld over winkels, kantoren, woningen, leisure en parkeren. Het is een van de grootste centra binnen het CBRE Dutch Retail Fund, een fonds gemanaged door CBRE Investment Management. Het property management wordt uitgevoerd door CBRE.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?