De Maarsen Groep verhuurt ca. 1.400 m² in Premier Offices Rotterdam

0

De Maarsen Groep heeft recentelijk meerdere huurders verwelkomd in Premier Offices gelegen aan Weena 730-750 te Rotterdam.

De gehele 12e verdieping, circa 583 m² kantoorruimte, is verhuurd aan Global Data Collection Company B.V. Maatschap Adriaanse Van der Weel Advocaten heeft een huurovereenkomst gesloten voor de kantoorruimte van circa 291 m² gelegen op de 13e verdieping. De andere zijde van de 13e verdieping, circa 291 m² kantoorruimte is verhuurd aan Mocean Offshore. Daarnaast heeft Viktor B.V. een huurovereenkomst gesloten voor circa 291 m² kantoorruimte op de 14e verdieping.

Premier Suites & Offices maakt deel uit van de herontwikkelingslocatie van de Maarsen Groep; het Weena Point gebied waartoe ook de exclusieve FIRST TOWER behoort en de toekomstige nieuwbouwontwikkeling “The Modernist”.

Parc Makelaars en De Mik Bedrijfshuisvesting adviseerden verhuurder bij deze transacties.

Tot eind 2022 is het kantoorgebouw volledig verhuurd. Per 1 januari 2023 komt ca. 583 m² kantoorruimte beschikbaar op de 15e verdieping van Premier Offices.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?