Robert Boon treedt aan als bestuurder bij Annexum

0

Robert Boon treedt aan in de rol als bestuurder bij Annexum Beheer BV. In deze rol zal Robert zich bezighouden met de financiën. Zijn focus op de financiële, procesmatige en risico-aspecten zijn een goede aanvulling op de aansturing van de organisatie door de huidige directie. Met deze toetreding bestaat de directie van Annexum nu uit drie leden, waaronder Huib Boissevain en Henri Grevers.

Huib Boissevain, CEO Annexum: ‘‘Robert is al lang een zeer gewaardeerd lid van ons managementteam en heeft een grote bijdrage geleverd aan het succes van Annexum. Ik ben blij om hem nu ook formeel te kunnen benoemen als beleidsbepaler.’’

Robert studeerde Bedrijfseconomie en heeft meer dan 18 jaar ervaring opgedaan in het financiële vak. Hij is sinds 2006 werkzaam bij Annexum en sinds 2014 vervult hij de rol van Manager Finance.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?