BUCK tekent nieuwe tijdelijke huurovereenkomst bij Knotel aan de Achtergracht 14 in Amsterdam

0

Het in 2004 opgerichte creatieve bureau BUCK verhuist naar een nieuwe locatie in Amsterdam. Savills heeft BUCK aan een nieuw tijdelijk kantoor geholpen aan de Achtergracht 14 in Amsterdam van circa 644 m², waar zij huren bij de flexibele operator voor kantoorruimte Knotel.

Bij BUCK werken wereldwijd zo’n 300 man, verdeeld over verschillende vestigingen, waaronder Los Angeles, New York en Sydney. Vanuit de Amsterdamse hub bedient zo’n zestig man het wereldwijde klantenportfolio van BUCK. Het talent-gedreven bureau claimt dat het de creatieve cultuur van de organisatie als voornaamste pijler van het succes ziet. Door zich in Nederland te vestigen krijgt BUCK de kans om beter in te spelen op de lokale markten met behoud van culturele nuances waardoor het een volwaardige globale speler wordt.

Justin Kruseman Aretz, Head of Workthere Nederland, zegt: “Een flexibele oplossing is steeds vaker onderdeel van de huisvestigingsstrategie van bedrijven, zoals ook bij BUCK het geval was. We zijn verheugd dat we hen geholpen hebben met hun huisvestingsvraagstuk en dat zij een nieuw tijdelijk kantoor hebben gevonden bij het in 2016 opgerichte Knotel, een aanbieder van flexibele kantoorruimtes met inmiddels drie vestigingen in Amsterdam. We hopen dat de uitstraling van de flexibele werklocatie, een urban warehouse-achtige look, bijdraagt aan de creatieve cultuur van het bureau.”

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?