BOLD verwelkomt drie nieuwe huurders

0

Op de kop van Strijp-S in Eindhoven wordt momenteel BOLD gerealiseerd, een state-of-the-art ontwikkeling dat in totaliteit circa 9.700 m² v.v.o. kantoorruimte omvat. Naast BDO zal het nieuwbouw kantoor bij oplevering in ieder geval drie nieuwe huurders verwelkomen, betreffende: SDK Vastgoed, CBRE Eindhoven en COVA Art Gallery.

De verhuizing naar BOLD die komende zomer gepland staat is voor SDK Vastgoed een moment om naar uit te kijken. Ferdinand Gremmen, Managing Director SDK Vastgoed, deelt hierover: “BOLD staat voor: gewaagd, gedurfd en een beetje robuust, dat zijn kenmerken waar wij ons ook in herkennen. In de huidige maatschappij gaat het niet alleen om moeten of willen werken maar je kan ook bepalen wáár je kan werken. SDK Vastgoed kiest voor BOLD op Strijp-S.

Het bedrijf heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor circa 600 m² kantoorruimte gelegen op de zevende verdieping van het gebouw. Ferdinand Gremmen vervolgt: “We vinden het belangrijk om de juiste uitstraling en energie neer te leggen zodat we ons aan deze plek willen verbinden. Wij creëren met onze projecten en gebieden leefomgevingen waar anderen hun dromen waar kunnen maken. Om deze plekken te kunnen creëren en leveren, moeten we onze eigen inspiratie en creativiteit ook ergens uithalen. BOLD gaat ons deze ruimte bieden. Hetgeen wij willen uitstralen in onze projecten en gebieden willen we in zoveel mogelijk aspecten laten terugkomen, ook in ons eigen kantoor. Voor ons wordt BOLD de ruimte voor morgen om dromen waar te maken.”

CBRE Eindhoven heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor de huur van circa 500 m² kantoorruimte en circa 200 m² dakterras gelegen op de vijfde verdieping van BOLD. Medio november neemt CBRE haar intrek in het nieuwe kantoorgebouw. Eric Harmsen, Senior Director Eindhoven Office, vertelt hierover: “De verhuizing volgt op een periode waarin we sterk zijn gegroeid. De komende periode zullen wij het concept en het design verder vorm geven waarbij wij ernaar zullen streven naast het terug laten komen van de Triple-Helix (de samenwerking tussen Ondernemers, Overheid en Onderwijs) tevens een nieuwe standaard qua concept en design neer te zetten. Met recht een kantoor voor de toekomst van CBRE Eindhoven maar ook voor de stad Eindhoven. Strijp-S en gebouw BOLD zijn daarmee de juiste plek en gebouw om onze ambities te beantwoorden en te realiseren”.

Om de creativiteit van het gebied en het gebouw te versterken, is er in de plint gekozen voor een kunstgalerij, die semi-publiekelijk wordt ingezet als ruimte waar werk van opkomende Nederlandse, maar vooral internationale kunstenaars tentoon wordt gesteld. Roy Covalenco, eigenaar van COVA Art Gallery deelt hierover: “Met de verhuizing naar BOLD neemt COVA Art Gallery de gewenste vervolgstap om invulling te geven aan haar lokale en internationale ambities. In één van de mooiste gebouwen, vol karakter en een industrieel randje op Strijp-S, gaat COVA Art Gallery zich inzetten om deze plek tot een begrip in Eindhoven te maken. Een hotspot waar creatief en zakelijk Eindhoven samen komen”.

COVA Art Gallery laat mensen graag kennismaken met echt authentieke en originele kunst. Roy, vervolgt: “Er wordt ingezet op de bouw van een actieve community, waarvoor exposities, lezingen, uiteraard gezellige borrels en vele andere activiteiten worden georganiseerd. Wat ons betreft verdient kunst naast design een prominente plek in Eindhoven”.

JLL trad op namens verhuurder Strijp-S BOLD B.V. bij de totstandkoming van voornoemde transacties.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?