Twee beleggingsobjecten in centrum Sittard verkocht

0

In het centrum van Sittard zijn onlangs twee woon-winkelobjecten met bovengelegen appartementen in verhuurde staat verkocht.

Aan de Putstraat 19-21 in Sittard staan deze twee naastgelegen karakteristieke objecten. De koper breidt zijn portefeuille uit met twee beleggingsobjecten met monumentale gevels, authentieke elementen en een zonnige stadstuin. Samen bieden deze beide panden ruimte aan 13 appartementen en twee winkels.

Het geheel is centraal gelegen om de hoek van de Markt, alwaar een verscheidenheid aan horeca is gevestigd en jaarlijks verschillende evenementen plaatsvinden. Met deze locatie is het geheel tevens gesitueerd op korte afstand van de hoofdwinkelstraten van Sittard. De Putstraat ondergaat momenteel een renaissance met gerenoveerde woningen en opkomende bedrijvigheid en horeca.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de eigenaar.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?