Rōnin Amsterdam huurt kantoorruimte van circa 421 m² in Amsterdam

0

Spring Real Estate heeft City Upgrade Group geadviseerd bij de verhuur van kantoorruimte in ‘The Nook’ gebouw aan de Prins Hendrikkade 48A in Amsterdam. Het betreft een kantoorruimte op de eerste verdieping van circa 421 m².

Rōnin Amsterdam is de nieuwe huurder van deze kantoorruimte. Rōnin Amsterdam is een design agency dat strategy, branding en online experiences ontwikkelt voor internationale merken. Onder andere G-Star X Snoop Dogg, The Manolo Blahnik Archives, de redesign van het e-commerce platform Patta, de Tele2-App en de bekende Thuisbezorgd app is bekend werk van Rōnin Amsterdam.

The Nook is een indrukwekkende en gerenoveerde kantoorruimte dat centraal gelegen is tegenover het centraal station Amsterdam. Rōnin Amsterdam viert deze maand haar vijfjarig bestaan en is uitgegroeid naar dertig werknemers. Deze uitbreiding is de reden voor de verhuizing naar de nieuwe kantoorruimte aan de Prins Hendrikkade. Per 1 juni 2022 opent Rōnin Amsterdam de deuren van haar nieuwe kantoorruimte. Rōnin Amsterdam werd geadviseerd door KS Bedrijfsmakelaars.

Dit object is collegiaal in de verhuur met DRS Makelaars.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?