EuroParcs breidt haar vakantieparken in Zeeland uit met overname in Cadzand

0

Met de overname van Camping de Betteld in Cadzand heeft EuroParcs haar aanwezigheid in Zeeland kunnen versterken. Sinds maart 2022 mag EuroParcs zich eigenaar noemen van dit vakantiepark op wandel- en fietsafstand van het strand en het dorp Cadzand-Bad. EuroParcs zal zich met dit vakantiepark naast op de Nederlandse, ook toeleggen op de Duitse en Belgische markt van vakantievierders en beleggers.

EuroParcs Cadzand, zoals de nieuw naam luidt, zal in eerste instantie worden ontwikkeld met twintig traditioneel gebouwde 6-persoons villa’s en veertig 4-persoons chalets. Naar verwachting zullen deze vakantiewoningen in juli 2023 voor het eerst boekbaar zijn voor hurende gasten.
EuroParcs heeft behalve de locatie, ook het bestaande bouwplan overgenomen voor de transitie van de camping naar een toekomstbestendig vakantiepark. Camping de Betteld had de ambitie om na de uitvoering van de plannen, het eerste gasloze vakantiepark te zijn van Zeeuws-Vlaanderen, Europarcs gaat deze plannen nu verder gestalte geven.

Met de aankoop van deze camping heeft EuroParcs na EuroParcs Schoneveld in Breskens en EuroParcs Bad MeerSee in Nieuwvliet een derde locatie aan de bij strand- en natuurliefhebbers geliefde kust van Zeeuws-Vlaanderen. Net als andere locaties die in de nabijheid van de zee of ander water zijn gelegen, richt EuroParcs zich naast op de Nederlandse markt nadrukkelijk ook op de Duitse markt. ‘Niet alleen komen onze Oosterburen graag vakantievieren op onze parken aan het water, ook zijn deze locaties zeer intrek bij Duitse investeerders die hierin een goede belegging zien,’ aldus Andries Bruil, CCO van EuroParcs Group, ‘en uiteraard zullen wij onze buren, de Belgische vakantievierders en beleggers, ook van harte verwelkomen en omarmen.’

Over EuroParcs
EuroParcs Group is een oer-Nederlands familiebedrijf met het hoofdkantoor in Apeldoorn. Haar core business is de ontwikkeling van vakantieparken, de verkoop van vakantiewoningen aan particulieren en zakelijke beleggers en de verhuur ervan het hele jaar rond.
EuroParcs biedt een scala aan vakantieparken op de allermooiste locaties, midden in de natuur, in het bos, in de bergen, aan het water, dicht bij culturele steden en wil unieke vernieuwende vakantieparken en concepten aanbieden. Het productaanbod, van glamping-tenten tot luxe villa’s, is afgestemd op de wensen van verschillende doelgroepen gecombineerd met een verrassende service.
Door participatie van Waterland Private Equity Private Investments kan EuroParcs Group continu werken aan het realiseren van haar internationale ambitie: de grootse en beste aanbieder van vakantieparken in Europa te worden. Inmiddels maken al zo’n 65 parken deel uit van de EuroParcs Group in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en België.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?