Ekster® huurt op het Rokin in Amsterdam

0

Ekster® heeft een nieuwe huurovereenkomst getekend aan het Rokin 38 in Amsterdam voor circa 264 m².

Het in 2016 opgerichte Ekster® produceert high-end smart wallets die het dagelijks leven gemakkelijker maken, mede door de integratie van NFC chips en tracking technologieën waardoor onder andere skimming verleden tijd is. Ekster® is gestart vanuit het gedachtegoed dat alles in de toekomst contactloos zal zijn. Waar portemonnees in het verleden puur en alleen gebruikt werden voor briefgeld en munten, worden ze vandaag de dag met name ingezet voor bankkaarten.

Caroline van Duren, Consultant Tenant Representation bij Savills in Nederland, zegt: “Wegens exponentiële groei zocht Ekster® een nieuw hoofdkantoor. Wij zijn verheugd dat we onze opdrachtgever hebben kunnen faciliteren in hun zoektocht naar dit nieuwe kantoor en deze in slechts twee maanden hebben gevonden. De nieuwe werkplek sluit naadloos aan op het DNA van het bedrijf – jong, dynamisch en high-tech.

Savills heeft Ekster® van commercieel advies voorzien, Cushman & Wakefield heeft de eigenaar bijgestaan tijdens het proces.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?