Etos B.V. huurt winkelruimte van ca. 290 m² in Vlaardingen

0

Spring Real Estate heeft Kennemer Haeve Vastgoed (Alkmaar) geadviseerd bij de heronderhandeling van een winkelruimte gelegen aan de Liesveld 21 in Vlaardingen. De retailafdeling binnen Spring Real Estate heeft de eigenaar tijdens het proces begeleidt in de heronderhandeling van de huurovereenkomst.

Etos is een Nederlandse keten van drogisterijen en is onderdeel van Ahold Delhaize. Het bedrijf is al meerdere malen uitgeroepen tot de Beste Drogist van Nederland. Sinds januari 2013 is Etos huurder van de winkelruimte van in totaal 290 m². Spring Real Estate adviseerde Kennemer Haeve Vastgoed bij de verlenging van het huurcontract met een duur van 5 jaar.

Het pand is gelegen in het Winkelcentrum Liesveld. Het winkelcentrum is het bruisende hart van Vlaardingen. Hier bevinden zich zowel lokale als nationale kewinkelketens. Door de vele samenwerkingen met andere winkelgebieden, trekt het centrum van Vlaardingen bezoekers uit de gehele regio.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?