Holsbeek Optiek koopt winkelpand Brinkstraat Hengelo

0

Het voormalige winkelpand van Ten Brummelhuis Schoenen is verkocht aan Holsbeek Optiek & Audicien. De winkel heeft een totale oppervlakte van circa 295 m² en ligt op een toplocatie aan het marktplein in het centrum van Hengelo.

Optiek & Audicien
De nieuwe eigenaar Holsbeek Optiek & Audicien verhuist binnenkort van Brinkstraat 12 naar de schitterende winkel op nummer 18. De huidige winkelruimte werd te klein en in de nieuwe winkelruimte kan Holsbeek Optiek verder uitbreiden.

Schoenenwinkel
Ten Brummelhuis Schoenen heeft de deuren reeds gesloten. De schoenenwinkel was altijd een begrip in Hengelo.

In 1912 werd de eerste zaak geopend en wat later verhuisde de winkel naar de Brinkstraat. Reden voor de sluiting was de leeftijd van eigenaar Anton ten Brummelhuis en ook had hij geen opvolger voor de schoenenwinkel.

Winkelruimte
De winkel bevindt zich op de begane grond en de eerste verdieping van het pand. De prominente glazen pui is beeldbepalend vanaf het marktplein. Het pand is verkocht inclusief het bovengelegen (verhuurde) appartement.

Dani Peeters van bedrijfsmakelaar Boers & Lem mocht namens de verkoper deze transactie begeleiden.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?