Nuveen Real Estate verwerft nieuwbouwontwikkeling van ca. 20.000 m² aan de Graanweg 17 in Moerdijk

0

Nuveen Real Estate, één van de grootste beheerders van vastgoedbeleggingen ter wereld, heeft een nieuw ontwikkeld logistiek vastgoedobject verworven van Opportunity Vastgoed.

Het onroerend goed is gelegen in Moerdijk, Nederland, en profiteert van de ligging in het ‘West Brabant Corridor’ dat wordt gezien als één van de meest aantrekkelijke logistieke locaties van Nederland vanwege de verbinding met de Rotterdamse haven en toegang tot Duitsland en België per boot, trein en weg.

Het DC omvat circa 20.000 m² moderne logistieke ruimte, direct gelegen naast de CCT terminal. Oplevering heeft eind 2021 plaatsgevonden. Het DC is ook zeer duurzaam, met onder andere een BREEAM-certificering ‘Very Good’.

Momenteel wordt het gebouw verhuurd aan één logistieke dienstverlener, op basis van een langjarige huurovereenkomst, wat bijdraagt aan het behalen van stabiele rendementen op lange termijn.

Nuveen Real Estate werd geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting, Houthoff, Longevity en Drees&Sommer. De verkoper werd geadviseerd door CMS.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?