New Yorker opent grootste winkel in Arnhem

0

Kledingwinkel New Yorker opent na de zomer een nieuwe winkel in De Gruyterpassage. Met ongeveer 3000 vierkante meter wordt dit de grootste winkel van het kledingmerk in Nederland. De passage waar eerder negen winkels gevestigd waren, wordt verbouwd tot een winkel met de nieuwste technologische innovaties.

Na het verdwijnen van de V&D is er veel leegstand geweest in winkelcentrum het Musiskwartier in Arnhem. In 2019 is er begonnen aan het herontwikkelen van het gebied om een echte publiekstrekker te worden. Vorig jaar zijn Intertoys en Action ingetrokken en na de zomer opent ook HEMA zijn deuren in dit gebied. Met de nieuwe winkels en verschillende eetgelegenheden weet het grote publiek het gebied weer te vinden. Volgens verwachting van Chris Lanting (Directeur Retail van Colliers) is voor het einde van dit jaar de leegstand bijna 30% gedaald.

De New Yorker is te vinden in 46 verschillende landen en telt meer dan 1150 winkels. De nieuwe winkel in Arnhem krijgt de nieuwste innovaties. De voorraad en andere kleuren van artikelen worden doorgegeven via slimme spiegels en pashokjes. Hierdoor krijgen klanten een hele andere beleving. Ook slimme wanden door de winkel zorgen ervoor dat klanten het assortiment sneller kunnen verkennen.

Colliers adviseerde vastgoedeigenaar Varensa.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?