The Offshore Partners B.V. huurt kantoorruimte in Port City I

0

Broekman Real Estate B.V. heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met The Offshore Partners B.V. voor de huur van ca. 652 m² kantoorruimte gelegen op de 8e verdieping van het
kantoorgebouw Port City I, plaatselijk bekend als Waalhaven Z.z. 21 te Rotterdam alsmede 10 parkeerplaatsen op het onder het gebouw gelegen parkeerterrein.

The Offshore Partners B.V. is een onafhankelijke dienstverlener voor grote olie- en gasbedrijven scheepsexploitanten, offshore-aannemers, investeerders, project- en productontwikkelaars en overheden wereldwijd en biedt technische en projectmanagementdiensten voor nieuwbouw- en conversieprojecten, voor on- en offshore installatieprojecten, wervingsdiensten, bemanningsdiensten en operationele ondersteunende diensten.

Port City 1 biedt kantoorgebruikers kwalitatief hoogwaardige kantoorruimte met diverse inpandige faciliteiten en uitstekende parkeermogelijkheden. Er is een professionele catering aanwezig op de begane grond, een actieve receptiedienst met doorverwijsfunctie en pakketafhandeling, diverse vergaderruimten, Board Room met multimedia en dakterras op de 7e verdieping en ruime ondergrondse parkeergarage (1:35). Het gebouw beschikt over energielabel A. Momenteel is er nog ca. 2.000 m² kantoorruimte voor verhuur beschikbaar, vanaf ca. 391 m² tot ca. 1.970 m² aaneengesloten.

Bij de totstandkoming van deze transactie werd verhuurder begeleid door BRiQ Real Estate B.V. in collegiale samenwerking met Colliers. Huurder werd bijgestaan door Vestor B.V.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?