Acerta Pharma breidt uit met future proof labs

0

Acerta Pharma heeft een meerjarige huurovereenkomst gesloten met Pivot Park voor de huur van ca. 3.335 m2 research- en laboratoriumruimte in het Grizzly gebouw op Pivot Park in Oss. Hiermee zet Acerta een volgende stap in de verbetering van het werkplek- en laboratoriumconcept.

Grizzly is een duurzame ontwikkeling met een totale oppervlakte van ca. 11.000 m² aan kantoor- en laboratoriumruimte, verdeeld over 8 verdiepingen. Medio maart 2022 wordt gestart met de bouw van het gebouw. Grizzly wordt het grootste object op Pivot Park, een life sciences campus waar meerdere farmaceutische bedrijven zijn gevestigd.

Het gebouw is ontworpen door studio Proof of the Sum. Onlangs hebben Organon, ImmunoPrecise Antibodies, NTRC en Oncolines ook ruimten gehuurd.

CBRE adviseerde huurder Acerta Pharma in deze transactie en staat huurder bij in de ontwikkeling van het future proof lab. Acerta Pharma werd juridisch bijgestaan door Nauta Dutilh.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?