Nieuwgeluk Real Estate koopt twee rijksmonumentale panden aan de Neude in Utrecht

0

Nieuwgeluk Real Estate heeft twee rijksmonumentale panden aangekocht aan het populaire horecaplein de Neude in het centrum van Utrecht. De verkoper is een particuliere belegger welke de panden na 40 jaar overdraagt aan de nieuwe eigenaar.

Deze prachtige panden hebben een mixed-use invulling en zijn volledig verhuurd met het bekende wijncafé Lefebvre en bistrocafé Lefebvre op de begane grond en kelder, kantoorruimte op de eerste verdieping en vier woningen op de tweede-, derde en vierde verdieping. De totale oppervlakte van de twee panden bedraagt ca. 700 m².

Neude is het hart van het horecagebied van Utrecht en ligt te midden van andere populaire horecalocaties in het centrum zoals Janskerkhof, Ganzenmarkt, Drieharingstraat en Oudegracht.

Nieuwgeluk is een Nederlands familiebedrijf uit Hilversum, dat investeert in direct en indirect vastgoed met een focus op winkel- en woningbeleggingen. Moederbedrijf Nieuwgeluk Group is ook actief in het investeren in retail, private equity en aandelen. Tot de portefeuille behoort onder meer winkelformule Xenos.

Nieuwgeluk is in deze transactie commercieel geadviseerd door Retail Capital en juridisch door Van Benthem & Keulen. Verkoper is bijgestaan door JB Retail.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?