CBT Noord-Limburg nieuwe huurder van het Annapark Venray

0

Centrum Bijzondere Tandheelkunde Noord-Limburg opende op 1 februari jongstleden haar deuren

Marc van der Velden, ontwikkelaar bij de Renschdael Groep is verheugd: ‘Met de komst van CBT Noord-Limburg, een specialist op het gebied van bijzondere tandheelkunde, is een mooie, nieuwe stap gezet in de ontwikkeling van maatschappelijke voorzieningen op het Annapark.’

CBT Noord-Limburg helpt patiënten met lichamelijke en/of geestelijke beperkingen, met een psychische aandoening en voor patiënten met een extreme angst voor de tandarts. Zij kunnen vanaf dat moment door hun tandarts of huisarts worden doorverwezen naar CBT Noord-Limburg op het Annapark. Naast deze nieuwe vestiging op de begane grond van het bijzondere paviljoen JOZEF heeft CBT Noord-Limburg met name voor het Annapark gekozen door haar natuurlijke omgeving.

Geheel in lijn met de trend dat patiënten steeds meer bereid zijn verder te reizen voor goede zorg in een bijzondere omgeving. Joost van Schaik, directeur van CBT Noord-Limburg, is verheugd met deze stap: ‘Wij kunnen hier patiënten uit de brede regio ontvangen voor passende tweedelijns mondzorg in een prachtige ruimte met de nieuwste technieken. En na de behandeling kunnen zij tot rust komen in deze bijzondere omgeving, wat bijdraagt aan het welzijn van onze patiënten’.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de eigenaar.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?