Bedrijfsruimte met showroom aan Slot 6 Almelo verkocht

0

De bedrijfsruimte met showroom van circa 745 m² aan Slot 6 in Almelo is verkocht. Medio 2022 verhuist MTF Automobielen naar het voormalige bedrijfspand van tegel- & sanitair handel Toon Langeveld.

Het representatieve bedrijfspand is gelegen aan een drukke weg in de wijk Kluppelshuizen in Noord-Oost Almelo. De N36 is dichtbij en de snelweg A35 en het centrum van Almelo zijn binnen 10 minuten rijden te bereiken.

Autobedrijf
MTF automobielen is een professioneel autobedrijf in Almelo. Het bedrijf handelt in jong gebruikte auto’s. In 2021 zijn ze flink gegroeid. Eigenaren Krikor en Stephan Mutafian hebben al vele klanten blij kunnen maken met een auto.

Door de flinke groei van MTF automobielen is de locatie aan de Planthofsweg 49 niet meer geschikt om alle auto’s kwijt te kunnen. Binnenkort zullen Krikor en Stephan hun ambitie verder waarmaken op hun nieuwe locatie: Slot 6 in Almelo.

Barry Seelen van bedrijfsmakelaar Boers & Lem Almelo mocht namens de verkoper deze transactie begeleiden.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?