Parkwonen verkoopt kantoorgebouw in Spijkenisse

0

Het kantoorgebouw gelegen aan de P.J. Bliekstraat 4 te Spijkenisse is eind vorig jaar verkocht aan Spiculum. Het gebouw ligt direct tegenover het metrostation Spijkenisse Centrum. Het object heeft een totaal metrage van circa 4.975 m² BVO en is voorzien van een half verdiepte parkeergarage met 31 parkeerplaatsen.

Het object was als laatst in gebruik als kantoor en stond al enige tijd leeg. In overleg met de gemeente Nissewaard zijn er door koper plannen gevormd voor de transformatie van het voormalige kantoorgebouw. In het nieuwe plan worden er 62 woningen met Franse balkons gerealiseerd, het complex wordt verduurzaamd en er worden individuele en gemeenschappelijke buitenruimten toegevoegd.

Spiculum is een groep van ontwikkelende beleggers, actief in de omgeving Rotterdam en bekend met transformatieprojecten.

Verkoper werd bij deze verkoop begeleid door BRiQ real estate.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?