Cargill huurt 9.500 m² kantoorruimte in The Outlook

0

Cargill heeft opnieuw een langdurige huurovereenkomst gesloten met Schiphol Commercial Real Estate voor de huur van circa 9.500 m² kantoorruimte in The Outlook, gelegen in het Schiphol Central Business District (CBD). Cargill is een internationale leverancier van producten en diensten op het gebied van voedsel en landbouw.

The Outlook is centraal gelegen in het Schiphol Central Business District en bestaat uit zeven kantoorgebouwen met een totale oppervlakte van ca. 64.000 m². Met zes huurders, waaronder Microsoft en Spaces, is The Outlook volledig verhuurd.

CBRE stond Cargill bij in deze transactie en heeft als strategisch partner gekeken hoe de huisvesting optimaal past binnen de langetermijnvisie van Cargill. Na een intensief traject waarbij meerdere scenario’s overwogen zijn, is er geconcludeerd dat voortzetting van de huurovereenkomst in The Outlook de strategie van Cargill het beste ondersteunt.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?