License to Construct verwerft Light-Industrial locatie in Culemborg

0

License to Construct heeft wederom haar beleggingsportefeuille in Nederland verder uitgebreid. Het betreft een Light-Industrial locatie in Culemborg aan de Industrieweg 15/Energieweg 14.

Het pand is in totaal 8.445 m² (verhuurbaar vloeroppervlak) groot en is verdeeld over 2 soortgelijke delen. Dutch Gelderland Group is een hoogwaardige meubelmaker die reeds sinds 2004 in het pand is gevestigd en Mavati is sinds begin 2022 gevestigd op deze locatie en betreft een wanddecoratie fabrikant en leverancier, actief in de B2B markt.

De verkoper is bijgestaan door BNP Paribas Real Estate (commercieel) en koper is bijgestaan door Ruitenbeek Real Estate tezamen met JLL (commercieel), SGS Search (technisch) en door Van Hengstum & Stolp Netwerknotarissen (notarieel).

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?