HANSAINVEST tekent nieuwe huurovereenkomst voor DC in Den Hoorn

0

HANSAINVEST Hanseatische Investment GmbH heeft een nieuwe huurovereenkomst getekend aan de Westernesse 12-14 in Den Hoorn.

De Jong Verpakking B.V., een specialist in golfkartonnen verpakkingen voor de Industrie en AGF, heeft in totaal circa 15.500 m² gehuurd, waarvan circa 14.437 m² warehouse, 249 m² kantoorruimte en 797 m² mezzanine. Als gevolg van deze transactie is het distributiecentrum volledig verhuurd.

Marc Albinus, Associate Logistics & Industrial bij Savills in Nederland, licht toe: “De e-commerce sector heeft de afgelopen periode een hoge vlucht genomen, waardoor De Jong Verpakking B.V. dringend op zoek was naar een distributiecentrum om hun activiteiten uit te kunnen breiden in de buurt van hun huidige locatie. Wij zijn verheugd dat we in een krappe logistieke markt, namens onze opdrachtgever HANSAINVEST Hanseatische Investment GmbH, De Jong Verpakking B.V. in deze zoektocht hebben kunnen faciliteren.”

Savills adviseerde HANSAINVEST Hanseatische Investment GmbH bij de totstandkoming van deze transactie en is tevens verantwoordelijk voor het beheer van de locatie.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?