Zorgcollege verhuisd hoofdkantoor naar Capelle Rivium

0

Zorgcollege is onlangs een langjarige huurovereenkomst aangegaan betreffende de
turn-key huur van een zelfstandig kantoorgebouw van circa 1.170 m² gelegen aan de Rivium Westlaan 13 te Capelle aan den IJssel. Per 1 maart jl. is de locatie door verhuurder Unistone Real Estate B.V. geheel gerenoveerd turn-key opgeleverd aan Zorgcollege. Het gebouw Rivium Westlaan 13 behoort tot de VANAD Campus welke in eigendom is van Unistone Real Estate B.V. Huurders van de Campus kunnen gebruik maken van de gezamenlijke restaurant- en de vergaderfaciliteiten.

De gemeente Capelle aan den IJssel heeft meegewerkt door het verstrekken van een omgevingsvergunning voor het gebruik als (volwassenen) onderwijslocatie. Het Rivium is voor Zorgcollege een ideale locatie qua bereikbaarheid met OV vanuit de regio Rijnmond. Dit was een unieke kans om het gewenste programma van eisen onder te brengen in een eigen zelfstandig gebouw. Zorgcollege is een erkende particuliere zorgopleider voor volwassenen met vier locaties in Nederland en lid van de NRTO. Met het vooroplopen van radicaal anders opleiden wil Zorgcollege structureel bijdragen aan een oplossing voor de personeelstekorten in de zorg. Deze nieuwe locatie met 8 klaslokalen voldoet aan de wensen en eisen van Leven Lang Ontwikkelen (LLO), aldus directeur Patrick Cillessen die actief deelnemer is van de Kerngroep LLO van de MBO Raad.

De VANAD Campus van Unistone Real Estate B.V. op het Businesspark Rivium omvat 12 kantoorgebouwen omgeven door groen en water. Het is gelegen naast een halte van de Peoplemover met verbinding naar metrostation Rotterdam Kralingsezoom. Momenteel zijn er binnen de Campus nog diverse mogelijkheden om kantoorruimte te huren.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V., collegiaal met JLL belast met de verhuur, trad op namens verhuurder Unistone Real Estate B.V.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?