Zorgcomplex aan De Matenstraat in Oldenzaal verkocht

0

Het zorgcomplex aan De Matenstraat 36-44 in Oldenzaal van jeugdzorginstantie Jarabee is recent verkocht aan JOUW Wonen.

Geschakelde eigenkappers
Het zorgcomplex ligt op een markante locatie in de woonwijk Glinde-Hooiland, dichtbij het centrum van Oldenzaal. Het complex heeft een totale oppervlakte van circa 720 m² en bestaat uit zes geschakelde eigenkappers, een kantoorruimte en een bedrijfshal.

Hoofdkantoor Jarabee
Zorginstantie Jarabee is een stichting gespecialiseerd in jeugdzorg. De stichting gebruikte het pand in Oldenzaal jarenlang als hoofdkantoor.

De locatie was tot aan de verkoop in gebruik als 24 uurs opvanglocatie van jongeren van 12 tot 18 jaar. Een deel van het complex zal de zorginstantie de komende jaren volgens een sale and leaseback constructie terughuren van JOUW Wonen.

Roberto Oremus, directeur bedrijfsvoering Jarabee zegt: “We willen een deel van de huisvesting op deze locatie behouden i.v.m. de spreiding van de opvang van jongeren in Twente.”

Ontwikkelingslocatie
JOUW Wonen is een onafhankelijke projectontwikkelaar en bouwmanager op het gebied van o.a. wonen en werken. Op termijn zal het bedrijf de mogelijkheden voor herontwikkeling van deze locatie onderzoeken

Masha van der Velde van bedrijfsmakelaar Boers & Lem begeleidde deze transactie namens de verkoper.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?