Ascom huurt 2.400 m² kantoorruimte in Utrecht

0

Perial Asset Management heeft recent namens een van haar fondsen – Société Civile de Placement Immobilier PF02 – een langjarige huurovereenkomst afgesloten met Ascom (Nederland) B.V. voor circa 2.400 m² aan de Orteliuslaan 982 in Utrecht.

Ascom is een internationale aanbieder van ICT-oplossingen en mobiele werkstoomsystemen voor de gezondheidszorg en de zakelijke markt. De visie van Ascom is erop gericht om hiaten in de digitale informatievoorziening te dichten en optimale beslissingen mogelijk te maken—overal en altijd. De missie van Ascom is missiekritische, near-realtime oplossingen te bieden voor zeer mobiele, ad hoc- en tijdgevoelige omgevingen. Ascom heeft 1.300 werknemers wereldwijd verspreid over 18 kantoren, deze nieuwe locatie wordt het nieuwe hoofdkantoor in Nederland.

Quote Olaf Hendriks – CEO Ascom (Nederland) B.V.: “De locatie en uitstraling van dit kantoor waren bepalend voor onze keuze. Voor ons wordt dit een cruciaal moment in onze lokale Nederlandse bedrijfstransformatie naar de toekomst”.

Perial Asset Management is in deze transactie geadviseerd door haar asset manager Savills Investment Management en (internationaal) vastgoedadviseur Cushman & Wakefield, in collegiale samenwerking met CBRE. Ascom is bij deze transactie geadviseerd door Maarten Zondervan van Qubit.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?