SynVest koopt Vaanpark II in Barendrecht

0

SynVest Dutch RealEstate Fund heeft haar 34e object aangekocht. Het betreft twee gebouwen aan Trondheim 1-24 in Barendrecht aangekocht van IMP Vastgoedmanagement. De totale transactie omvat in totaal 8.641 m² VVO, onderverdeeld in 7.054 m² VVO kantoorruimte en 1.587 m² VVO bedrijfsruimte, en 175 parkeerplaatsen.

Patrick Oudshoorn, Investment Manager SynVest: “Met deze transactie voegen we wederom 2 hoogwaardige gebouwen toe aan de Nederlandse portefeuille. De combinatie van een kantoorgebouw en bedrijfsruimte draagt bij aan een gezonde mix binnen het SynVest Dutch RealEstate Fund.”

Sander van den Engel, Associate Director MidCap Investments bij Savills Nederland, licht toe: “Het hoogwaardige bedrijfsverzamelgebouw Vaanpark II is uitstekend bereikbaar via de rijkswegen A16 en A29, en is gelegen nabij de haven van Rotterdam. Het gebouw kent een mix van gebruikers en is momenteel grotendeels verhuurd, onder andere aan de KGH Customs Services, De Poli Tankers en Dudok Patisserie.

SynVest werd commercieel geadviseerd door Savills en juridisch bijgestaan door VAD Notarissen uit Rotterdam. Verkoper IMP Vastgoedmanagement werd geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?