Oogkliniek Den Haag sluit langjarige huurovereenkomst aan Enthovenplein 1 in Den Haag

0

Oogkliniek Den Haag heeft onlangs een langjarige huurovereenkomst gesloten voor de huur van 1.692 m² kantoorruimte verdeeld over de 5e en 6e verdieping in gebouw De Haagsche Hub aan het Enthovenplein 1 in Den Haag. Eigenaar Consumentenbond heeft onlangs het object grotendeels gerenoveerd, waardoor een moderne en representatieve uitstraling is gerealiseerd. De Consumentenbond is verheugd met de komst van de Oogkliniek in het gebouw waarin zij ook zelf zijn gehuisvest.

Door de komst van de Oogkliniek is er nu nog circa 1.565 m² in De Haagsche Hub voor de verhuur beschikbaar.

De Oogkliniek werd begeleid door Ozed. Cushman & Wakefield adviseerde de Consumentenbond bij deze transactie.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?