Uitbreiding EuroParcs in Duitsland op het Oostzee-eiland Rügen

0

EuroParcs Group heeft Landhotel Kiebitzort in Lieschow op het Oostzee-eiland Rügen overgenomen. Na in oktober vorig jaar de Duitse markt te hebben betreden met de overname van camping Biggesee-Waldenbucht in Sauerland, is Landhotel Kiebitzort op Rügen nu de tweede vakantielocatie van het concern in Duitsland. Met de overname van dit recreatiebedrijf, dat bestaat uit een hotel en een vakantiepark, zet EuroParcs de ingezette groeikoers voort.
Gelegen in het Nationaal Park Vorpommersche Boddenlandschaft, wordt Landhotel Kiebitzort ontwikkeld tot een hoogwaardig vakantiepark met de naam EuroParcs Rügen. Ongerepte natuur, vissen in of relaxen aan de Kubitzer Bodden, watersporten als kiten, roeien of windsurfen en de nabijheid van de talrijke bezienswaardigheden zoals de Rügenbrug, het schiereiland Lieschow, het pittoreske dorpje Gingst en de Hanzestad Stralsund, maken deze locatie tot een mooie bestemming voor het hele gezin.
Op dit moment zijn medewerkers van EuroParcs Duitsland in nauw overleg met de gemeente en stadsbestuur over de exacte invulling van de eerste fase van de ontwikkeling. Verwacht wordt dat de eerste werkzaamheden al op korte termijn kunnen beginnen.

“We zijn verheugd dat we door deze uitbreiding van ons vakantieparkenportfolio in Duitsland zo’n goede progressie boeken op ons ambitieuze groeipad “, zegt Andries Bruil, CCO van EuroParcs Group. De ambitie van EuroParcs Group is om het beste en grootste vakantieparkmerk van Europa te worden. “Met het nieuwe EuroParcs-resort op het Oostzee-eiland Rügen zullen we onze gasten onvergetelijke vakantie-ervaringen gaan bieden in de unieke omgeving van dit bijzondere Oostzee-eiland.”

Over EuroParcs
EuroParcs Group is een oer-Nederlands familiebedrijf met het hoofdkantoor in Apeldoorn. Haar core business is de ontwikkeling van vakantieparken, de verkoop van vakantiewoningen aan particulieren en zakelijke beleggers en de verhuur ervan het hele jaar rond.
EuroParcs biedt een scala aan vakantieparken op de allermooiste locaties, midden in de natuur, in het bos, in de bergen, aan het water, dicht bij culturele steden en wil unieke vernieuwende vakantieparken en concepten aanbieden. Het productaanbod, van glamping-tenten tot luxe villa’s, is afgestemd op de wensen van verschillende doelgroepen gecombineerd met een verrassende service.
Door participatie van Waterland Private Equity Private Investments kan EuroParcs Group continu werken aan het realiseren van haar internationale ambitie: de grootse en beste aanbieder van vakantieparken in Europa te worden. Inmiddels maken al zo’n 65 parken deel uit van de EuroParcs Group in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en België.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?