Teun van Dijk versterkt asset management team van vastgoedbeheerder CORUM

0

Teun van Dijk is per 14 februari als junior asset manager in dienst getreden bij CORUM Asset Management. Vanuit het Amsterdamse kantoor van de vastgoedbeheerder zal hij de senior asset managers ondersteunen bij het commercieel en technische beheer van het vastgoed in de portefeuilles van de internationale vastgoedfondsen.

De junior asset manager is ruim een jaar actief in het vastgoed en heeft ervaring opgedaan in verschillende facetten binnen de vastgoedsector, waaronder residentieel portfolio management en governance & compliance bij een facilitaire dienstverlener.

Teun van Dijk: “CORUM heeft een opportunistische strategie, waarbij een geïntegreerde en hands-on management van de assets tot added-value mogelijkheden leiden. De veelzijdigheid en dynamiek van de portefeuille, gecombineerd met de ambities van CORUM spreken mij zeer aan. Ik kijk er dan ook naar uit mijn bijdrage te leveren aan de realisatie van deze aspiraties.”

Michelle Keijzer, senior asset manager bij CORUM Asset Management: “Teun is zeer gedreven en een versterking voor het team. Zijn komst past binnen de groei van CORUM en wij hebben er alle vertrouwen in dat hij zijn talenten verder kan ontwikkelen binnen het bedrijf. We zijn blij dat hij zich bij het Asset Management Team heeft gevoegd en wensen hem veel succes.”

Van Dijk behaalde zijn bachelorsdiploma International Facility & Real Estate Management aan de Breda University of Applied Sciences en liep tijdens de opleiding stage bij CBRE in Londen. Na zijn studie heeft hij gewerkt bij MVGM, waar hij als Trainee Portfolio Management verschillende afdelingen van het residentieel vastgoedbeheer doorlopen heeft.

Over CORUM Asset Management
CORUM Asset Management is een vermogensbeheerder en dochteronderneming van de CORUM Groep. De groep is gespecialiseerd in vastgoedbeleggingsoplossingen voor particuliere en institutionele klanten en is volledig onafhankelijk van verzekeraars en banken. Het beheert bijna 4 miljard euro aan investeringen voor 70.000 aandeelhouders wereldwijd. CORUM Asset Management heeft het hoofdkantoor in Parijs en vestigingen in Amsterdam, Lissabon, Wenen, Londen, Dublin en Singapore en opereert onder AMF-goedkeuring GP-11000012 van 14 april 2011.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?