Nieuwe huurders voor de Eurotoren in Almere

0

Union Street heeft in de afgelopen periode 7 nieuwe huurders aangetrokken in de Eurotoren in Almere (Landdrostdreef 124). Daarmee heeft de verhuurder ruim 900 m² aan kantoorruimte verhuurd.

Onder meer RGT Nederland heeft zich recent gevestigd op de 18de verdieping van het gebouw. RGT Nederland huurt ruim 210 m² en 4 parkeerplaatsen. DNGB heeft in december 352 m² en 7 parkeerplaatsen gehuurd op de 16de verdieping. Daarnaast verwelkomt de verhuurder meerdere kleinere ondernemingen in haar eigen business center in het gebouw.

De Eurotoren in Almere werd aan het begin van 2020 verworven door Union Street. De aankomende periode zal er een grootschalige verbouwing van de begane grond plaatsvinden waarin de huidige entree wordt uitgebouwd naar ontwerp van Heyligers Architecten. Een vestiging van het coffee concept STACH zal zich na de verbouwing vestigen in de nieuwe entree van het gebouw.

Union Street wordt tijdens het verhuurproces begeleidt door Spring Real Estate dat tevens het Property Management verzorgt voor het gebouw. Het komende jaar zal verhuurder zich focussen op verdere optimalisatie van het gebouw. In de verhuurstrategie richt de eigenaar zicht op het aantrekken van zowel kleine als grotere huurders.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?