Monumentale kantoorvilla en aangrenzende kantoorschuur gelegen aan de Wilhelminalaan 2 te Beuningen verhuurd

0

Namens hun opdrachtgever heeft Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, het gehele verhuurtraject begeleid.

GGZ Verum heeft de kantoorruimtes in gebruik genomen in de kantoorvilla en Ross Holidays heeft zich gevestigd in de kantoorschuur. Het gaat om een oppervlakte van circa 548 m² en circa 194 m² v.v.o. kantoorruimte gelegen aan een riante hoekkavel aan de Wilhelminalaan en de van Heemstraweg. De van Heemstraweg is de verbindingsroute tussen Nijmegen en Zaltbommel. De A73 is vanaf deze locatie op nog geen 5 autominuten bereikbaar.

Voor GGZ Verum, voorheen gevestigd aan de van Heemstraweg 64c te Beuningen hebben wij tevens het onderverhuurtraject mogen bemiddelen. Per 1 januari is aan de van Heemstraweg 64c Meat Solutions B.V. gevestigd. Daarmee hebben wij voor GGZ Verum een geschikte onderhuurder weten te plaatsen.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?