Altera roept REBO Vastgoed Management uit tot Vastgoedmanager Woningen van het jaar 2021

0

Elk jaar wordt door Altera de dienstverlening van haar vastgoedmanagers beoordeeld op zowel huurderstevredenheid, als technische, duurzame, commerciële en administratieve onderdelen. Altera heeft REBO Vastgoedmanagement gekozen tot “Vastgoedmanager Woningen van het jaar 2021”.

Niels van Wonderen, Head of Asset Management Residential van Altera over de dienstvelening van REBO: “Al ruim 10 jaar is REBO actief als één van de vastgoedmanagers op de woningportefeuille van Altera. REBO laat elke keer weer zien dat het een solide basis heeft en op een goede manier de verbinding zoekt met de huurders en met ons. Niet voor niets is de woningportefeuille, die REBO voor Altera mag managen, in ruim één jaar tijd met 50% gegroeid. De complimenten gaan uit naar REBO voor het behaalde resultaat”.

Marleen Kranenburg, algemeen directeur van REBO Vastgoed Management is blij met de uitverkiezing: “REBO is trots dat de titel beste vastgoedmanager is geprolongeerd. Na 2020 is REBO ook in 2021 uitgeroepen tot beste vastgoedmanager en dat voelt heel erg goed. De samenwerking tussen REBO en Altera is op basis van partnership en dat werpt zijn vruchten af. Vertrouwen hebben in elkaar en het hebben van één gezamenlijk doel werkt goed. Voor 2022 zijn de doelen weer bepaald en wordt er alweer volop gewerkt in goede samenwerking aan de realisatie van deze punten.“

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?