Stichting Helpen & Doen huurt 2.635 m² in Hoensbroek

0

Na enige tijd niet in gebruik te zijn geweest, heeft de voormalige keukenshowroom aan de Akerstraat-Noord 362 een nieuwe functie gekregen. Met trots heeft kringloopwinkel Stichting Helpen & Doen hier begin februari jongstleden haar deuren geopend.

Met een totale vloeroppervlakte van maar liefst circa 2.635 m² beschikt Helpen & Doen over voldoende ruimte om hun collectie overzichtelijk en aantrekkelijk te presenteren aan haar klanten.

De ligging op een mooie zichtlocatie met een goede bereikbaarheid – zowel met eigen vervoer alsook met het openbaar vervoer – alsmede het ruime aanbod van gratis parkeergelegenheid rondom het pand dragen bij aan de kwaliteit van dienstverlening die Stichting Helpen & Doen nastreeft.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de eigenaar.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?