Syntrus Achmea Investor Relations versterkt met drie nieuwe medewerkers

0

Syntrus Achmea heeft het team Investor Relations versterkt met drie nieuwe medewerkers. Ruud van Maanen en Peter Verleun zijn begonnen als senior business development manager. Michel van der Weide is gestart als senior accountmanager.

Ruud van Maanen is afkomstig van Wereldhave, waar hij de afgelopen vijf jaar director Investor Relations & Corporate Development is geweest. Hij gaat zich bij Syntrus Achmea primair richten op institutionele beleggers met interesse in residentieel, zorg en retail vastgoed.

Peter Verleun maakt de overstap van DMFCO Asset Management, waar hij de afgelopen drie jaar verantwoordelijk was voor institutionele marketing & sales. Zijn focus ligt op het aantrekken van institutionele beleggers in binnen- en buitenland voor de hypotheekproposities van Syntrus Achmea.

Michel van der Weide werkte voorheen bij Achmea Investment Management, de laatste jaren als senior accountmanager institutioneel vermogensbeheer. Hij wordt verantwoordelijk voor het accountmanagement van een aantal vastgoed- en hypotheekklanten van Syntrus Achmea.

“De komst van Ruud, Peter en Michel past in onze ambitie om onze bestaande klanten goed te blijven bedienen en daarnaast stevig te groeien, zowel op het gebied van hypotheken als vastgoed”, zegt Daan van der Werf, Investor Relations Director bij Syntrus Achmea. “Met hun kennis, ervaring en netwerk zijn ze een verdere versterking van ons team, dat via mandaten en fondsen beleggingsoplossingen biedt aan institutionele beleggers in Europa.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?