ScaleHub huurt circa 2.000 m² kantoorruimte in het Coengebouw

0

Spring Real Estate heeft EVI COEN S.à.r.l. geadviseerd bij de verhuur van kantoorruimte aan de Kabelweg 37 in het Coengebouw.

Per 1 juni 2022 opent ScaleHub de deuren van dit kantoorpand gelegen op de 4e verdieping. ScaleHub is een leverancier van flexibele werkplekken met diverse locaties in Amsterdam, waaronder Amstel, Arena en Schinkel. De nieuwste locatie is nu geopend in Sloterdijk in het Coengebouw.

ScaleHub heeft voor het Coengebouw ook een plan gemaakt om de begane grond een actievere invulling te geven. De entree zal opnieuw worden ingericht met werk- en ontmoetingsplekken en een Grab & Go Facility. Op deze manier zullen de faciliteiten beter aansluiten bij de veranderende behoeften van kantoorgebruikers.

Spring Real Estate heeft het object collegiaal in de verhuur met CBRE.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?