Milgro huurt 1.000 m² in het Rotterdam Makers District

0

Milgro B.V. heeft een huurovereenkomst getekend voor de huur van ca. 900 m² kantoorruimte en ca. 100 m² kavel in het Innovation Dock op Rotterdamsche Droogdok Maatschappij (RDM) aan de Scheepsbouwweg 8 te Rotterdam.

Milgro is hét technologiebedrijf voor het managen van natuurlijk kapitaal. Zij stellen organisaties in staat een duurzame omgang met grondstoffen op winstgevende wijze in hun bedrijfsvoering te integreren. Daarmee versnellen ze ‘het nieuwe normaal’ van een circulaire economie.

Dat past uitstekend op RDM. De kantoorruimte, beter bekend als ‘de Loft’ bevindt zich in het Innovation Dock. Hier werkt onderwijs en ondernemers samen aan een slimme haven. Het is dé plek in de regio voor de innovatieve maakindustrie. Het Innovation Dock wordt verhuurd aan start-ups, mbk en diverse kennisinstellingen.

Huisvesten op RDM betekent een plek binnen het ecosysteem van het Rotterdam Makers District, omringd door kennisintensieve bedrijven die zowel zelfstandig als met elkaar willen ondernemen.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. (partner in Dynamis) trad op namens verhuurder Havenbedrijf Rotterdam N.V.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?