Michiel Vrijman nieuwe country manager Heimstaden Nederland

0

Heimstaden stelt Michiel Vrijman aan als country manager in Nederland. Vanaf 1 april 2022 gaat hij aan de slag als managing director voor Heimstaden Nederland. Vrijman volgt Eddo Rats op, die internationaal verdergaat als co-chief operating officer van Heimstaden.

Vrijman heeft meer dan 20 jaar managementervaring, die hij opdeed in zowel de sector voor huurwoningen als de hotelbranche. Momenteel is hij senior director operations van Greystar. Daarvoor werkt hij onder andere als director operations bij The Student Hotel en vervulde hij diverse managementrollen bij onder meer Golden Tulip, Eden Hotels en Stayokay.

Optimalisatie dienstverlening
Sinds 2020 opende Heimstaden verschillende regiokantoren in Nederland, en heeft de van oorsprong Scandinavische woningverhuurder het beheer van zijn woningen in eigen huis gehaald. Vrijman gaat zich onder andere richten op het optimaliseren van de dienstverlening en het verder verhogen van de klanttevredenheid.

“Heimstaden Nederland laat het opstartstadium achter zich, en gaat nu een nieuwe fase in die onder meer draait om het verder uitbouwen van de basis die er nu staat,” zegt Vrijman. “Ik zie er enorm naar uit om in deze interessante tijd het team te versterken en om samen Heimstadens kernwaarden Care, Dare, Share verder vorm te geven en de ambitieuze doelstellingen op het gebied van klanttevredenheid te realiseren.”

Vriendelijkste woningverhuurder
“Michiel is de aangewezen persoon om onze dienstverlening in Nederland naar het volgende niveau te tillen,” zegt Patrik Hall, CEO van Heimstaden. “Hij heeft de benodigde kennis van de huurwoningmarkt, en vult dat aan met zijn ervaring en servicegerichte instelling uit de hotelbranche. Ik kijk er dan ook naar uit om samen te werken met Michiel en naar het realiseren van onze ambities om de vriendelijkste woningverhuurder te worden.”

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?