Radial Netherlands B.V. sluit huurovereenkomst in Ommen

0

ALDI Vastgoed B.V. heeft het bedrijfscomplex aan de Nieuwelandstraat 15 in Ommen verhuurd aan Radial Netherlands B.V. Het complex omvat circa 22.472 m².

ALDI Vastgoed B.V. is sinds 1973 actief in Nederland en houdt zich voornamelijk bezig met de acquisitie, bouw en ontwikkeling van zowel bestaand als nieuw supermarktvastgoed in opdracht van ALDI Nord Gmbh. Met ruim 500 filialen in Nederland heeft ALDI Vastgoed B.V. in de afgelopen jaren een omvangrijke vastgoedportefeuille met eigendomspanden opgebouwd. De organisatie bestaat inmiddels uit ruim 30 vastgoedprofessionals die samen alle specialismen in huis hebben om het gehele ontwikkelingsproces van A tot Z te beheersen.

Radial opende in 2017 haar eerste warehouse in Europa. Radial beschikt momenteel over meerdere vestigingen in Nederland, België, VK, Duitsland, Italië en Polen. Radial verzorgt het fulfilment voor bekende webshops en merken. Webshops en online retailers kunnen de complete logistieke activiteiten uitbesteden om zelf de focus te houden op de eigen productontwikkeling, marketing en in- en verkoop. De logistieke maatwerkoplossing van Radial omvat o.a. de opslag, orderverwerking, verzending en retourverwerking van online orders.

De verhuurder is bij deze transactie geadviseerd door internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?